• Kinderkookcircus

    ...

Wat mag je van ons verwachten

Pretkok Leo is een echte kindervriend. Hij weet alle kinderen enthousiast te maken voor koken en circusactiviteiten. Al eerder verzorgde Pret op Recept speciaal voor diabetespatiëntjes een kinderkookcircus. Hierbij werd speciaal gelet op de energie in de verschillende ingrediënten en de koolhydraten. Daarna ontwikkelde Pret op Recept voor Festival Mundial een kinderkookcircus met themakoken, waarbij we hapjes van alle continenten maar vooral uit derde wereldlanden bereidden.

Ongeveer 300 kinderen aan de kook, dat kun je aan de Pretkok overlaten!

Vanaf heden wordt het kinderkookcircus, het leukste en meest kindervriendelijke kook- en circusfestijn, ook op straatfestivals en scholen georganiseerd. Maar het is uiteraard ook op allerlei andere locaties mogelijk. Als er maar gebruik gemaakt mag worden van gas. Hierbij vraag ik overigens altijd om hulp van vrijwilligers en/of gastouders. De keuken is verder alleen het domein voor de kinderen.

Papa’s en mama’s maak je niet druk, alle kinderen komen aan de beurt als zij een plekje in de keuken hebben bemachtigd. Wel eerst koksmuts op en schortje aan en daarna niet vergeten de handen te wassen. Ouders die het toch wagen in de keuken te komen, worden onverbiddelijk aan de afwas gezet!

Alles is mogelijk: van pannenkoeken bakken tot met z’n allen toetjes maken (natuurlijk niet uit een pakje, maar zelf aan de slag met verse ingrediënten). We doen alles zelf, zelfs de afwas! Als er tijd over is nemen we een kijkje in de grote Pretkoffer; die gaat mee naar elk KookCircus.

Wat dacht u van jongleren met eieren, servetten gooien, bordjes draaien of een kippetje maken van een theedoek.

Naam
Kinderkookcircus
Genre
Straattheater, Workshop, Kinderactiviteit
Artiesten
1 - 4 artiesten
minimaal 3 vrijwilligers
Tijdsduur
1,5 - 3 uur non stop
Speelvlak
Vaste plek
Kookgelegenheid
Vlakke ondergrond
EHBO kit / Brandblusser
Kleedruimte
Omkleedruimte afsluitbaar

In beeld

  • Leo Dirks

  • +31 (0)61500 4335

  • +31 (0)24329 5914

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Pret op Recept

  • Azaleastraat 53

  • 6663 DG Lent

  • Nederland

Pret op recept © 2019